Met Inspiratie heb je tijd voor ...

Welkom! Leuk dat je er bent!

Redactie Door Redactie op 18 mei 2017
Foto: Brooke Lark

Welkom op de nieuwe website van Inspiratie! Vanaf nu kun je hier elke dag terecht voor een dagelijks portie bezinning en bemoediging. We hopen dat je geniet van de hartverwarmende verhalen, mooie inzichten en praktische geloofstips die je hier kunt vinden. Ga maar lekker scrollen en rondneuzen. Wie weet wat je allemaal voor leuks tegenkomt!

Je zult al snel zien dat we een webshop hebben, boordevol mooie cadeaus en leuke hebbedingetjes. Je vindt er bijvoorbeeld sieraden met mooie symbolen, originele cadeautjes voor een doop of communiefeest en wenskaarten om iemand een hart onder de riem steken. Alles met een klein beetje extra inspiratie voor jou en degenen die je liefhebt.

We zijn benieuwd wat je van de nieuwe site vindt! Laat het ons weten met een kaartje of briefje of via ons contactformulier.

Gratis Inspiratie-tas
Om de opening van de nieuwe website te vieren, hebben we in de komende twee weken een speciale actie. Bij een bestelling van minimaal € 7,95 in de Inspiratie Webshop ontvang je een gratis linnen tas ter waarde van € 3,95, met daarop een quote van moeder Teresa: ‘Do small things with great love’. Deze actie geldt één keer per klant en loopt tot en met zaterdag 27 mei. Ga dus snel shoppen en profiteer van deze unieke aanbieding!